Asiakastarina: Logistila Oy – Toimitilaa toimitilavuokraajalle

Logistila Oy – Toimitilaa toimitilavuokraajalle

Logistila Oy tarjoaa toimitilavuokrausta, kiinteistöjen myyntiä, kiinteistöjen manageerausta eli kiinteistöjohtamista ja konsultointipalveluja. Logistilan Pohjois-Savon aluetoimisto on sijainnut Weston-toimitiloissa vuodesta 2019 lähtien. Logistila hoitaa myös Weston-toimitilojen vuokravälitystä ja vuokramanageerausta.

”Valitsimme Weston-toimitilat, koska se tarjosi parhaan vaihtoehdon silloin, kun tarvitsimme toimiston Kuopioon. Aikaisemmin emme Westonia tunteneet”, aluepäällikkö Timo Puustinen kertoo.

Logistila on nauttinut Weston-toimitilojen tarjoamasta joustavuudesta, joka on mahdollistanut muutokset tilajärjestelyissä ilman suuria investointeja. ”Westonin kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti. He ymmärtävät liiketoimintamme tarpeet ja ovat valmiita mukautumaan niiden mukaisesti”, Puustinen toteaa.

Puustisen mukaan toimitilan hankkiminen Westonista ei voisi olla helpompaa, kun samasta paikasta saa paitsi osoitteen hyvillä kulkuyhteyksillä ja pysäköintimahdollisuuksilla myös kaikki yrityksen tarvitsemat toimistopalvelut – samalla kokonaisvuokralla. Vuoden 2023 alkaen asiakkaat ovat voineet vuokrata Weston-toimitiloista myös pienvarastoja, joten yritys saa samasta paikasta niin toimiston kuin varastotilatkin. Lisäksi neuvotteluhuoneiden ja keittiön käyttö kuuluu ilman erillistä veloitusta kaikille asiakkaille.

”Ja sitten tärkeää on, että nämä tilat ovat terveitä. Täällä ei ole sisäilmaongelmia”, Puustinen huomauttaa. Vaikka kiinteistöllä on ikää, on sitä kunnostettu ja uudistettu viimeisten vuosien aikana merkittävästi. ”Viimeisimpänä viime kesänä valmistui julkisivuremontti. Tiloilla on merkitystä yrityksen brändiin, eikä Westonissa yrityksen tarvitse ainakaan hävetä tilojaan”.

Lopuksi Puustinen vielä antaa vinkin toimitiloja etsiville yrityksille: ”Yrityksellä pitäisi olla vähän pidemmän aikavälin visio toimitilatarpeestaan, eli millaisissa tiloissa me ollaan 2–3 vuoden päästä. Katsottaisiin siis tätä hetkeä pidemmälle. Jos puhutaan vaikkapa 10 tai 30 hengen yrityksestä, niin muuttaminen toiseen osoitteeseen maksaa jo kaikkinensa kymmeniä tuhansia euroja, mikä voi jo firman tuloksen kannalta olla merkittävä kulu”.

Logistila Oy – Toimitilaa toimitilavuokraajalle

”Valitsimme Weston-toimitilat, koska se tarjosi parhaan vaihtoehdon silloin, kun tarvitsimme toimiston Kuopioon.”

Compare listings

Compare